Красота и стил
Видяна: 4879
Красота и стил
13 знаменитости, чиято възраст ще ви изненада

От време на време всички сме любопитни що се отнася до живота на известните личности. Особен интерес буди обаче темата за тяхната възраст. Затова решихме да ви дадем актуална справка за някои от знаменитостите, от чиято визия по нищо не личи на колко години са. Част от тях имат природни дадености на своя страна, другите прибягват до пластичната хирургия, за да поддържат безупречния си външен вид. Независимо кое от двете е – важен е крайният резултат. Вижте го:

Gwen Stefani – съосновател и член на No Doubt, майка на три деца. Но нищо от визията ѝ не говори за 46г. Повярвайте ни, проверихме.

Salma Hayek – бяхте ли шокирани от възрастта на Гуен? Дръжте се здраво, защото Салма Хайек ще отпразнува 50-годишния си юбилей тази година

Alyson Hannigan – всички сме фенове на How I Met Your Mother и в частност на Лили и наистина не предполагахме, че красавицата е на 42г.

Jennifer Aniston – според нас Джен си е стиснала ръцете с дявола. Не е възможно да не намираме някаква промяна през всичките тези години на екран, а любимата ни актриса от Приятели неусетно да е станала на 47г.

Jim Parsons – участието му в рейтинговия сериал The Big Bang Theory ни остави с впечатление, че е на около 20 и… добре де, може би в началото на 30-те. НО! Автобиографичната му справка ни разкри истината – 42г.

Elijah Wood – любимият ни Фродо Бегинс бил на 35г. Ако не вярвате, питайте чичко Google!

Halle Berry – по отношение на нея природата категорично е била благосклонна, защото тази година красавицата ще стане на 50г.

Rachel McAdams – когато изигра Али Хамилтон в Тетрадката, Рейчъл беше едва на 25г… В общи линии не виждаме с какво се е променила досега чаровната блондинка, освен че вече е на 37г.

Keanu Reeves – като че ли някой е пил от извора на младостта… как иначе ще си обясните факта, че този привлекателен млад мъж ще отпразнува 51-вия си рожден ден тази година

Samuel L. Jackson – с нестихващия ентусиазъм и енергия при появата във всеки от над 100-те си филма някой може ли да повярва, че вече е на 67г.

Jared Leto – главният вокалист на Thirty Seconds to Mars и носител на Оскар за поддържаща роля в Dallas Buyers Club незабелязано е навършил 44г.

Pharrell Williams – сигурни сме, че току-що ви се причу парчето му “Because I’m happy…”, но дали сте чули, че зад тийн визията му се крият цели 42г.

Jane Fonda – обичана актриса и фитнес гуру – 78г.