Любопитно
Видяна: 441
Любопитно
6 неочаквани роднински връзки между знаменитости

Оказва се, че някои знаменитости имат роднинска връзка, за която самите те на са подозирали, докато не са станали известни. Представяме ви 6 такива двойки.

1. Никълъс Кейдж и София Копола

Пълното име на Никълъс Кейдж е Никълъс Ким Копола. В семейството си има 10 известни роднини и всички те са свързани с киното. София Копола, режисьор на „Изгубени в превода“ и „Мария Антоанета“, е братовчедка на Никълъс Кейдж.

2. Гай Ричи и Кейт Мидълтън

Известният режисьор Гай Ричи и Катрин, херцогинята на Кеймбридж, са роднини, макар и далечни. Гай Ричи дори е бил гост на сватбата на Кейт и принц Уилям. Техните общи предци са съпрузите Дейвид Мартинау и Сара Медоус, които са живели в XVIII век.

3. Анджелина Джоли и Хилари Клинтън

Кой би помислил, че Анджелина Джоли има роднинска връзка с Хилари Клинтън? Жан Кюсън е прародителят, който свързва двете далечни братовчедки.

4. Джъстин Бийбър и Райън Гослинг

Джъстин Бийбър също има голямо родословно дърво, в което можете да намерите и други знаменитости. Един от далечните братовчеди на актуалния певец е именно актьорът Райън Гослинг.

5. Фарел Уилямс и Тимбаленд

Двамата талантливи музиканти Фарел Уилямс и Тимбаленд са кръвни роднини. Тези известни мъже са братовчеди.

6. Мат Деймън и Бен Афлек

Освен приятели от детство и носители на награди Оскар, Мат Деймън и Бен Афлек също са роднини. Роднинската връзка между звездите е далечна, но съществува. Те са десети братовчеди.