Любопитно
Видяна: 1637
Любопитно
8 неща, които мъжете забелязват у жените на първа среща

Мислите, че мъжете не обръщат внимание на малките детайли по време на първа среща? Това далеч не е така. Те забелязват буквално всичко. Вижте нашия списък с 10-те неща, които неминуемо привличат вниманието.

Погледът – безспорно очите и погледа са това, което мъжът ще запомни. Те отразяват вашата същност и издават начина, по който се чувствате в момента. Малцина са тези, които могат да прикрият моментното си състояние умело. Няма мъж, който да не обожава, когато го гледат право в очите.

Усмивката – тя издава настроението ви. Бъдете лъчезарни, но не се престаравайте. Най-важното е да изглеждате естествено.

Отношението към околните – дали сте любезни или не, прави огромни впечатление, особено на първа среща. Мъжът до вас ще запомни начина, по който се отнасяте с околните.

Косата – не само прическата прави впечатление. Мъжете обръщат внимание дори на нюансите и плътността.

Съотношението талия-ханш – заложено е във възприятията на мъжа да свързва тънката талия с плодовитостта на жената.

Дрехите – разбира се, че това не е най-важното, но няма как да не остане незабелязано. Добрият вкус е въпрос на уважение към човека отсреща. Нашият съвет е да подберете дрехи, съобразени с обстановката и с които ще се чувствате комфортно. Не обличайте онази своя рокля, заради която винаги си обещавате да свалите няколко килограма.

Парфюмът - изберете най-подходящия аромат, с който да го впечатлите. Не много силен, но запомнящ се. Такъв, който да го кара да си спомня за вас, когато го усети някъде по улицата.

Увереността – уверената жена е изключително привлекателна. Увереността проличава от начина, по който се изразявате, от походката, маниерите, погледа и пр.