Красота и стил
Видяна: 4545
Красота и стил
Идеи за модерен есенен маникюр

Поредното усмихнато лято си отива и е време да посрещнем пъстрата есен, която чака да ни обгърне с топлата си, ласкава прегръдка. Декорът навън бавно се сменя и всичко се изпъстря с огнени тонове, преливащи от слънчево жълто, през веселото оранжево, до ярко червено и земно кафяво.

В стремежа си да съхраним топлината на слънцето по-дълго, прибягваме до топлите гами, както в облеклото,така и в медните нюанси и карамелени кичури в косите. Маникюрът не остава по-назад, разбира се. Всяка дама знае, че той говори много за нейния стил и безупречност.

Характерни за есен/зима 2017-2018 са няколко тенденции, които продължават да властват с пълна сила и през настъпващия сезон. По-късата дължина продължава да е актуална, както и квадратната форма с леко извити краища. Изключително модерен си остава френският маникюр с неговата съвременна вариация - т. нар. "Лунен маникюр". Той поставя акцент в основата на нокътя, който е в контрастен цвят. Заедно със земните тонове и нюансите на розово, много популярно е и матираното черно в комбинация със златно или камъни. Ето няколко идеи за подобен маникюр:

Тук-там се прокрадват и нюанси на синьото,които да ни напомнят за отминаващите морски, безгрижни дни.

Друга тенденция, която е много модерна и през есенно-зимния сезон, е маникюрът с всякакви интересни геометрични форми.

А дамите, които искат да заложат на по-есенна визия, могат да избират между широка гама топли, слънчеви нюанси.

На какъвто и маникюр да заложите, важното е да ви носи щастие, увереност и много слънчево настроение. А на нашия сайт https://www.portalzakrasota.com/home/ можете да намерите голям избор от салони за красота в много български градове. Потърсете най-близкия до Вас и се погрижете за стилната си визия!