Красота и стил
Видяна: 7154
Красота и стил
Микроблейдинг - постигни съвършените вежди

Веждите са сред тези черти на лицето, които имат изключително важна роля в неговия балансиран и хармоничен вид. Те не само са рамката но окото, която поставя ацент върху погледа, правейки го по-изразителен и въздействащ, но също така притежават способността оптически да реконструират лицето ни. Те могат да повдигнат или уголемят очите, да стеснят или разшират лицето, да играят с чертите ни така, както на нас ни се иска. Именно поради тази причина е важно да не пренебрегваме тяхната роля и да обърнем по-специално внимание на формата и плътността им.

Все по-широка популярност у нас придобива методът микроблейдинг, което е японска техника за рисуване на косъмчета върху веждите. Често е наричан усъвършенстван метод на познатия ни перманентен грим за вежди и макар сходството да е голямо, то разлики също не липсват – основно в начина, по който се извършва процедурата и най-вече в качеството на крайния резултат. Микроблейдингът е изцяло ръчна техника, при която микро игли рисуват множество единични косъмчета, докато вкарват пигмент в кожата. Техниката е много по-повърхностна от татуирането и натискът е напълно контролиран, което почти изцяло премахва болката. Крайният резултат е това, което прави процедурата толкова популярна и желана, а именно изключително естествени и естетичеси издържани вежди.

Имайки предвид техниката, изцяло поверена в човешка ръка, изборът на специалист, който да извърши процедурата, е от изключителна важност. За да бъде крайният резултат ефект, а не дефект, е нужно да се доверите на сертифицирани специалисти, които знаят как да акцентират върху веждите, но и да запазят естествения им вид. Като специалист с доказани резултати, Портал за красота препоръчва услугите на Топ Мастър по микроблейдинг в България - Станислава Андреева.

Тя е лицензиран преподавател в областта и провежда курсове по микроблейдинг и миглопластика. Развива дейността си сред престижните салони в страната, като работи с най-висок клас продукти, за да гарантира на клиентите си безкомпромисно качество. С помощта на специални инструменти, всеки клиент на Станислава получава индивидуално измерване на чертите на лицето, за да бъде изградена максимално пропорционална и естетически издържана форма на веждите му.

Сред доверилите се на Станислава Андреева са редица родни знаменитости, модели и бизнес дами, защото както тя самата казва: „Обичам да създавам бутикови вежди върху лицата на красивите дами и да ги карам да се чувстват по-щастливи и със самочувствие!“. Ако искате да се погрижите за красотата и стила си, не правете компромиси с качеството, а се доверете на сертифициран специалист с усет към естетиката, презизност в работата и множество доволни клиенти.

Станислава посещава повечето областни градове в България, затова лесно можете да си запазите предварително час за следващата и визита във вашия град.

Повече информация и контакти за предварително записване и консултация ще намерите ТУК.

Ето и няколко доказателства за нейната работа в по-долните снимки "Преди и След".