Красота и стил
Видяна: 473
Красота и стил
Модерна и младежка визия само с една нова прическа!

Замисляли ли сте колко важни са формата, дължината и цветът на косата за цялостната ни визия? Е, ако не сте, време е да го направите! Всъщност косата е силно определящ фактор за това как изглеждаме, как ни възприемат хората около нас и дори ние самите, поглеждайки се в огледалото. Доволни ли сте от това, което виждате или има какво да се желае?
Ако сте решили, че е крайно време за малко промяна...
Ако искате да се откроявате и да събирате комплименти...
Ако желаете нова, свежа и младежка визия, то разгледайте нашите предложения за фризури, които определено ще подобрят самочувствието Ви и ще Ви направят да изглеждате по-модерни, по-успели, по-секси и дори по-млади!


Първо можете да заложите на промяна в цвета. По-светлите нюанси придават младежки и очарователен нов вид. Можете да пробвате с два-три тона по-светла коса, а ако не искате толкова драстична промяна, просто вкарайте малко кичури, които да подчертаят лицето.

Ако сте готови на по-драстични промени и желаете новата Ви визия да не остане незабелязана, а сте решени да видите нов човек, поглеждайки се в огледалото, то спокойно можете да скъсите рязко дължината. Първо, че ще освежите изтощената в повечето случаи коса, второ ще свалите години от лицето си или просто ще изглеждате модерни, дръзки и супер секси без значение дали сте на 20 или на 60.

Друг доказан начин за промяна на цялостното излъчване е бретонът.

Да! Представяте ли си колко може да Ви промени само един бретон! Той скулптурира лицето по невероятен начин. Прави ни да изглеждаме по-млади с нова и закачлива визия, подчертава очите и придава на погледа още по-изкусителен вид.

Пробвайте!

И последното ни предложение за модерна и открояваща се визия е да заложите на обема. Лесно можете да го постигнете с подходящата прическа. Подстригването на етажи придава една въздушност на по-тънката и ефирна коса. Добре е да избягвате прекалено прибрана в стегната опашка или кок коса, особено с път, защото това състарява. Добрата подстрижка, малко стилизиращи продукти за обем и сешоар Ви гарантират ежедневна визия, като след фризьор. Ето и нашите предложения за подобни фризури:

Е, дами, готови ли сте за промяна?

Не му мислете! Действайте! Промяната отвън води и до промяна отвътре!

А, ако искате да намерите най-добрия и близък до Вас салон, можете да го направите лесно, бързо и удобно в нашия сайт: http://www.portalzakrasota.com