Фитнес и спорт
Видяна: 1502
Фитнес и спорт
Оформени прасци за секси крака

С настъпването на пролетта време да заменим ботушите и плътните панталони с високи токчета и къси рокли. За да изглеждаме ослепително обаче, е добре да отделяме време и за упражнения, които извайват прасците. Често при тренировките се насочваме предимно към стягане на корема, бедрата и ръцете и пренебрегваме долната част на краката.

Няколко лесни и достъпни упражнения могат да оформят прасците така, че да изглеждат секси и изящни.

Скачането на въже е чудесно упражнение за стягане на тези мускули. Само 5-10 минути на ден могат да доведат до видими резултати. За по-голяма ефективност скачайте със събрани крака.

Друго лесно упражнение е повдигането на пръсти от ръба на стъпало/висок праг. Повдигайте максимално и отпуснете бавно в 3-4 серии с по 20 повторения. При упражненията за прасец движението идва от глезените. Именно затова изкачването на стълби на пръсти също е много ефективно.

Клековете също се отразяват много добре на прасците. Може да правите 2-3 серии от по 15-20 клякания първоначално, а в последствие да увеличавате броя им.

Обикновени повдигания на пръсти стягат прасеца. Можете да ги изпълнявате навсякъде и почти по всяко време – докато чакате на опашка, докато готвите и пр.

Плуването и продължителното ходене също са добър начин за оформяне на долната част на краката.