Бялата лястовица
Видяна: 311
Бялата лястовица
С огромен успех приключи великденската благотворителна кампания на Holiday Heroes

Повече от 60 фирми, близо 400 доброволци и над 20 медии превърнаха „Великден 2017“ в най-успешната великденска кампания на Holiday Heroes до момента.

С дарените средства, продукти и време бяха осигурени рекордните 5277 пакета с хранителни продукти, които достигнаха до празничната трапеза на повече от 20 000 българи в нужда.

65 служители от „Брейктайм“ се включиха в подготовката на пакетите, а екипът на Viva Credit помогна за тяхното опаковане. Повечето от доброволците за първи път участват в подобни инициативи, но заявяват готовност за съдействие и в коледната кампания.

Редица акции допринасят за успеха на великденската кампания. Сред тях са спортни турнири, музикална инициатива с участието на Ненчо Балабанов, Павел Владимиров и Милица Гладнишка, както и благотворителен концерт, организиран от Илия Калоджеро Курто Пелле от НГДЕК „Константин Кирил Философ“, съвместно с други учебни заведения.

Компаниите Canyon, Viva Credit и AVIEL Hand Made осигуряват средства за закупуването на голямо количество продукти за празничните пакети. Огромна помощ за реализирането на великденската кампания оказва и акцията „Избери, Купи, Дари“, по време на която клиенти на „Кауфланд“ даряват закупени от търговския обект продукти.