Фитнес и спорт
Видяна: 1368
Фитнес и спорт
Секси дупе за един месец!

Коя жена не си мечтае за оформено, секси дупе... Ако сте решили, че е крайно време да се погрижите за добрата си форма, да изваете едни хубави форми и да се чувствате горда с тялото си, то тогава действайте!

Портал за Красота ви отправя 30-дневно предизвикателство. Краят на месеца е близо. Имате чудесна възможност да започнете промяната и след един месец да споделите резултатите.

В какво се изразява предизвикателството?

В продължение на 30 дни ще отделяте съвсем малко от времето си за едно от най-ефективните упражнения за оформяне на крака и седалищни мускули, а именно клековете. Единственото важно условие е да се изпълняват правилно,за да се щадят колената и кръста. Упражнението е достатъчно ефективно и натоварващо, за да даде добри резултати и само със собствено тегло, но ако се чувствате достатъчно напреднали и уверени в себе си, можете да включите и някакви тежести за още по-голям ефект.

Как се изпълняват клековете?

Първо и много важно условие е да загреете добре! Все пак трябва да пазим ставите и да избягваме травми. Краката трябва да са на равнището на раменете, а пръстите сочат или напред, или леко настрани. И двата варианта са правилни, просто се натоварват различни мускули на краката. Можете да изпънете напред ръце за по-добър баланс, а и това ще ви помогне по-лесно да държите гърба изправен, което е важно условие. Гледате напред и клякате, колкото можете по-надолу, като гърдите са изпъчени, а с дупето бутате назад.

В таблицата ще видите схема на изпълнение на броя клекове по дни и ако я спазвате стриктно с подходящ хранителен режим, разбира се, ви гарантираме видим резултати след един месец!

Успех!

А ако искате професионална помощ за извайване на тялото си, в нашият сайт можете да откриете огромно разнообразие от фитнес клубове, спортни, танцови и йога зали, където да поддържате добра форма. http://www.portalzakrasota.com