Красота и стил
Видяна: 583
Красота и стил
Топ 5 на летни аксесоари през 2017

Най-лесният начин да освежите визията си през лятото е като добавите открояващ се аксесоар. По този начин дънкови панталонки и едноцветен топ например могат да се превърнат в отличен вариант за разходка в парка, облекло за плажа или дискотека. Вижте нашия списък с основни аксесоари, които всяка жена трябва да притежава.

Голямо колие

За поредна година големите колиета остават хит. Флорални мотиви, геометрични фигури или цветни кристали – вариантите са безброй. Този моден аксесоар привлича погледите и придава напълно зарършен вид на облеклото ви.

Шапка с периферия

Освен че пази от жаркото слънце, шапката с периферия придава особена женственост. Подходяща е не само за плажа, но и за градска среда. Съчетайте с ефирна дълга рокля и резултатът ще бъде зашеметяващ.

Чанта през рамо

Тук изборът отново е огромен – всеки един елемент от чантата променя напълно вида й – от размера до плата, цвета, дръжката и джобовете. Какво по-удобно от това ръцете ви да са свободни в горещите летни дни...

Слънчеви очила с цветни рамки

Изберете модел според формата на лицето. Забравете са скучното черно. Един от модните хитове това лято са пластмасови очила с цвета рамка.

Часовник и гривни с морски мотиви

Комбинацията от часовник и гривни в един стил продължава да бъде модерна и това лято. Изберете каишка в морскосиньо или на райе и съчетайте с няколко златисти или сребристи тънки гривни.